Thursday, November 12, 2009

How To Be A Successful Faker in the Internet


1.Download gambar gambar amoi yang kebanyakkannya dari Taiwan,Hong Kong,Singapore,Japan dll.Selain itu,anda boleh juga download gambar gambar cewek Indonesia yang selalunya snap gambar tak tunjuk muka-haha.

2.Next,create a new account menggunakan host host utama seperti yahoo,msn dll.Then,buat pulak new account for Myspace.Kalau nak fake buat kat Myspace tau!Jangan cemarkan laman Facebook pulak-haha.Kalau Friendster orang malas nak layan sangat :)


3.Da siap buat account Myspace,terus tukar url id.Tulis lah nama kreatif sikit supaya dapat mengaburi mata pengguna Myspace yang lain.

4.Upload gambar yang dicuri tulah.Upload 3 atau 4.Jangan upload 1 je.Nanti kantoi lah sengal.Kalau upload banyak2 dalam satu masa pun mcm tak logik.So,pandai pandai lah balancekan.Bukan itu sahaja,kalau boleh upload gamba yang korang curi tu dengan kawan2,family or bf/gf.Baru lah nampak macam real.


5.Setelah selesai upload gambar,tulis dekat section About Me.Tulis lah macam ni

"Hey Myspacers!My name is ****** and this is my new account.My last account was hacked and i cant sign it in.So do add me up AGAIN and thanks for reading

"Hye!!...NaMa tiTeW *****.Nie MySPacer Bawu TiTew..Add tauu & CmNt Ma Pix!!NNt TiTew Cmnnt KoWang Punya Lak..... "

Kantoi lah macam ni.gambar amoi vogue gila.tapi taip macam ni.takkan lah orang tak tahu kot.ke aku sorang je yang perasan =_='


6.Kemudian,start lah add orang.Jangan lah add kawan2 yang korang kenal.Elakkan!Add lah orang putih mat saleh US ke apa.Elakkan add banyak sangat orang Malaysia.Nanti susah nk cover line.

7.Dah add orang,jangan gelojoh add ramai2 terus.Add sedikit demi sedikit.Pastikan fakta apa yang korang nak tipu tu semuanya sama jawapannya.Jangan kat A kau cakap lain kat B kau cakap lain.

8.Elakkan daripada bagi ym/msn sebab nanti dorang akan mintak webcam.So cakap la tak buat lagi atau lupa password ke apa-haha.


9.Pastikan page Myspace tu janganlah meriah sangat.Keep it simple.Baru nampak bertamadun sikit.

10.Last but not least,Goodluck on how to be a successful faker! HAHAHA

14 comments:

  1. lol nice guide o_O
    aku still x paham mcm mane ppl boleh tYp3 LidIs.. and x rase penat

    ReplyDelete
  2. DUDEEE seriously, lmfao.
    nice one :D
    ahahha

    ReplyDelete
  3. bebayar ke tips nih?
    haha
    utk mat rempit ok la kot..

    ReplyDelete
  4. hahaha
    FOC
    utk kawan kawan punya pasal

    ReplyDelete
  5. fuh, gaya cam dah ada experience ni.

    ReplyDelete
  6. Hoho , Nice one !

    *kantoi pernah buat . haha

    ReplyDelete
  7. lepas ni btmbah lah faker dlm myspace. tips yg bguna nih ! ahha:D

    ReplyDelete
  8. haha sial gila bab tulis kat about me tu. :))

    ReplyDelete
  9. haha well facebook is the new myspace now

    ReplyDelete